تاریخ : ۱۷ آبان ۹۵
انعکاس مطالب سایت malool.com در رسانه های عمومی
روزنامه محترم "اصفهان امروز" نسبت به معرفی سایت malool.com در شماره 2803 اقدام نموده است . ضمن تشکر گزارش روزنامه مزبور در پی می آید .
آشنایی با سایت فرهنگی هنری www.malool.com
سایت فرهنگی هنری malool.com به منظور اشاعه بخش کوچکی از فرهنگ و هنر ایران زمین اوایل سال 1395 راه اندازی شد و تاکنون نزدیک به یکصد و پنجاه هزار نفر به آن مراجعه کردهاند .
سایت مزبور در ارائه فرهنگ و هنر ایران زمین به جهانیان و ایرانیان مقیم خارج از کشور گام های مؤثری برداشته است .
تحلیل آمار بازدیدکنندگان سایت مزبور نشان می دهد که از حدود هشتصد نفر بازدیدکنندۀ روزانۀ سایت ، به طور متوسط بیش از یکصد و پنجاه نفر آنان خارج از کشور سکونت دارند و تعداد آنان روز به روز در حال افزایش است .
از مهمترین بخش های سایت مزبور ، بخش هنری است .
بخش هنری سایت malool.com
از جذاب ترین قسمت های سایت مزبور موزه های مجازی آن می باشد .
موزه مجازیِ فرش کرمان ، موزه مجازی فرش اصفهان ، موزه مجازی قلمزنی اصفهان مورد استقبال هنردوستان ایرانی و همچنین انگلیسی زبانان خارج از کشور قرار گرفته است .
موزه های مجازی در سایت malool.com ، تصاویر نادرترین قالی های نفیس قدیمی کرمان و اصفهان و همچنین قلمزنی های نقره اصفهان را در بر دارد . برخی از قالی های کرمان که در سایت مزبور ارائه شده را می توان از عجایب فرش کرمان در اواخر دوره قاجاریه به شمار آورد .
مهندس غلامعلی ملول در موزه های مجازی ، تصاویر حدود 200 اثر نادر و فاخر شامل فرشهای کرمان و اصفهان مربوط به اواخر دوره قاجاریه تا اوایل دوره پهلوی و همچنین قلمزنی نقره اصفهان عمدتاً از نفیس ترین قلمزنی های اساتید بزرگی نظیر حسین زرگر ، ابراهیم دایی زاده ، لاهیجی ، مهذب ، محمدباقر پرورش ، حسین اهتمام ، امیر ساعی و حسین علاقمندان را با ذکر جزئیات گنجانیده است .
 |
گلدان قلمزنی نقره – عمل استاد ابراهیم دایی زاده
|

|
گوشه ای از فرش آنتیک 16 متری کرمان
اهدایی غلامعلی ملول به موزه فرش ایران
|
علاوه بر موزه های مجازی آقای مهندس غلامعلی ملول سایت کتاب بهارستان دریچه ا ی به قالی ایران را راه اندازی نموده و علاقمندان به کتاب مزبور می توانند با مراجعه به سایت ، کلیه صفحات کتاب مزبور را مطالعه و بازدید نمایند .
گفتنی است که کتاب نفیس " بهارستان دریچه ا ی به قالی ایران " به همت غلامعلی ملول در چاپ اول با تیراژ حدود ۳۰۰۰ نسخه به چاپ رسید و قیمت فروش آن در روزهای آخر تا ۳۰۰،۰۰۰ تومان افزایش یافته بود . به علت نایاب شدن این کتاب آقای مهندس ملول اقدام به تأسیس سایت www.baharestanbook.com نموده است .
